Касиерката, която е скрила билетите на Лили Иванова за концерта в

...
Касиерката, която е скрила билетите на Лили Иванова за концерта в
Коментари Харесай

Касиерката на Лили Иванова щипнала 809 лв. от Ники Априлов

Касиерката, която е скрила билетите на Лили Иванова за концерта в Плевен, ми открадна 809 лева Това разгласи пред " Телеграф "  актьорът и режисьор Ники Априлов, откакто абсурда с примата към този момент бе в детайли тиражиран.

Случаят в този момент е подобен и е от 2017 година, както излиза наяве от изданието. " След премиерата в София на спектакъла ми за Емил Димитров взех решение да го показва и в родния му Плевен. Със сина му ходихме при кмета, в читалището и ни пратиха при тази жена Ваня Михова, на която всички оставят да продава билети на единствената каса в града. Предложих й да уточним нещата, тя вика - дано свършим работа, ще се оправим ", споделя Априлов пред изданието и прибавя:

" Аз обиколих няколко лечебни заведения, компании на другари, които изкупиха множеството билети. Преди представлението тя ми показа доклад и я попитах какво й дължа. Тя отвърна - 20% върху всеки билет. Отвърнах, че е парадокс, защото това е процентът на уредника, който обикаля по офиси и компании, с цел да продава билетите, а за човек на каса процентът е сред 3 и 5, или 10-15 лева дневно.

 undefined

Отказа да ми даде парите, задържа и документите “, описа Ники Априлов. Изпратила му ги чак след месец, като си удържала 809 лева, което е тъкмо 20% от приходите 4047 лева „ Това са билети на моята компания, аз съм им платил налозите, само че аз не съм й издал документ за тези пари, по тази причина за мен са откраднати. Дори написах сигнали до Национална агенция за приходите и прокуратурата в Плевен ".

Потърсена за коментар, касиерката Ваня Михова декларирала, че си е заслужила парите. " 20% си е естествен % за продаден билет. Викаха ме в Национална агенция за приходите след неговия донос, та им демонстрирах бележката, че съм платила налозите. Друг е въпросът, че той изобщо не ми предложи контракт. Аз не мога да схвана какво са се хванали с мен и Недеков, и той. Чак стартирам да се усещам значима, а аз не мога да попреча на никого. 4 месеца ми остават до пенсия, непрестанно съм на хапчета от това изнасяне на обстоятелства от кухнята. Майка ми е с високо кръвно, заем имам да погасявам.

Даже бих си продала жилището, с цел да осъдя Недеков ", съобщи касиерката.

" Не знам каква записка е посочила в Национална агенция за приходите, само че в моята компания за тези 809 лева нямам документ ", заключи Ники Априлов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР